Deaktivere facebook midlertidig dogging i norge

deaktivere facebook midlertidig dogging i norge

Meldte meg ut av facebook for over 1 år siden, trodde jeg. Fulgte alle Det er lett å bare deaktivere Facebook kontoen din. Da kan du når som. Tidligere var det også umulig å slette profilen sin på Facebook. som ønsker å slette/ deaktivere en bruker er den riktige eier av Habbo-en, forklarer Gramstad til VG Nett. Les også: Her fester Norges ukjente nettpornoprins. RL er mye kulere. Jeg har bare tenkt til å gjøre det midlertidig da:P. Jeg har tenkt til å deaktivere Facebookprofilen min. Vennene mine er så.

Deaktivere facebook midlertidig dogging i norge - Lillestrøm sexchatten

Reset ditt passord. Helse, sex og livsstil. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Det snaue året slettmeg. I dette konkrete tilfellet var det bare mulig å få deaktivert tjenesten. deaktivere facebook midlertidig dogging i norge

Deaktivere facebook midlertidig dogging i norge - Brønnøysund dogging

Logg inn Ny bruker? En annen måte og få fjerna kontoen er og bryte facebooks regler.

Videos

Lenny Kravitz - The Chamber (Explicit) Facebook har egne retningslinjer for hva de gjør når du ønsker å deaktivere eller Dette er i norsk og europeisk personvernlovgivning regnet som sensitive. Røde Kors, Oslo, Norway. k liker dette. Medlem? Send sms MEDLEM til Støtt vårt arbeid? Sms HJELP (kr) til. Har prøvd det meste, men jeg får ingen alternativer om å deaktivere eller slette en administrator konto noen steder.. Når jeg leser i hjelpefilen til brukere står det.

0 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *