Kvinne søker menn tampong etter fødsel

kvinne søker menn tampong etter fødsel

Category Archives: Kvinne søker mann jenter som søker sex Mangler: zoosk. kan man bruke tampong 7 uker etter fødselen? Noen som ha gjort det uten. Etter en graviditet forandres kroppen, det gjelder også for mensen. Menstruasjonen KVINNER SØKER SEX TAMPONG ETTER FØDSEL. Hei! Er nå 3 uker. Når kan man begynne å bruke tamponger igjen etter en fødsel? Mensen er tilbake forlengst, ahrg. Glemte å spørre legen sist jeg var der. kvinne søker menn tampong etter fødsel

Moelv: Kvinne søker menn tampong etter fødsel

Kvinne søker menn tampong etter fødsel 242
STANGE HEDMARK SEX MED ELDRE KVINNER Men det er helt hva du føler for selv, og noen blør i 10 uker andre i 10 dager, deretter kommer det litt utflodaktig en stund til. Graviditet, spedbarn og babytiden. Antar det var fordi vi ventet så lenge. Etter cirka en uke kunne jeg begynne med vanlige bind og jeg gikk vel med det i et par tre uker før jeg gikk over på truseinnlegg. Dersom du opplever hobbyer damer sex under samleie eller sex som et gjentakende problem, bør du oppsøke lege for en undersøkelse. Hvor lenge blør man egentlig etter en fødsel?
Kontaktanonse anal lovers 602
Kvinne søker menn tampong etter fødsel 423
Kvinne søker menn tampong etter fødsel Side 1 av 2. Har brukt bind 2 ganger i mitt liv, og det var da jeg føst fikk mens som åring. Nå flere år etter er det ikke som om jeg har vært igjennom en fødsel eller blitt sydd. Posted November 29, Når sex gjør vondt. Har du allerede en konto? Går du lenge med smerter kan det utvikle seg til å bli kronisk, sier gynekolog Josef Ekgren ved Majorstuaklinikken.

0 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *